9 feb 2013

PLÁCIDO DOMINGO - SOCIO DE HONOR / SOCI D'HONOR (AOA_CV)




Plácido Domingo - Socio de Honor de Amics de l'Òpera
 i de les Arts de la Comunitat Valenciana


El maestro Plácido Domingo ha aceptado ser socio de honor de Amics de l'Òpera i de les Arts de de la Comunitat Valenciana, tras el acuerdo que en tal sentido había adoptado el Consejo Rector de la asociación.

Su actividad como cantante y director ha estado vinculada al Palau de les Arts Reina Sofía de Valencia desde sus orígenes, siendo uno de los artistas de referencia en el panorama operístico mundial, con una carrera lírica difícil de igualar en la historia de la música.

El pasado viernes ocho de febrero de dos mil trece, tras la última de representación de I due Foscari en el Palau de les Arts, nuestro nuevo socio de honor, junto con su esposa doña Marta Ornelas, tuvieron la amabilidad de recibir al Consejo Rector de Amics de l'Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana, momento en el cual se le hizo entrega del carnet de socio de honor.

El acto se desarrolló en un ambiente de gran cordialidad, interesándose el maestro por los fines y actividades de la asociación y mostrando un decidido apoyo a la iniciativa.

VALENCÍÀ
El mestre Plácido Domingo ha acceptat ser soci d'honor d'Amics de l'Òpera i de les Arts de de la Comunitat Valenciana, després de l'acord que en este sentit havia adoptat el Consell Rector de l'associació.

La seua activitat com a cantant i director ha estat vinculada al Palau de les Arts Reina Sofía de València des dels seus orígens, sent un dels artistes de referència en el panorama operístic mundial, amb una carrera lírica difícil d'igualar en la història de la música. 

Divendres passat huit de febrer de dos mil tretze, després de l'última de representació de I due Foscari en el Palau de les Arts, el nostre nou soci d'honor, junt amb la seua esposa senyora Marta Ornela, van tindre l'amabilitat de rebre al Consell Rector d'Amics de l'Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana, moment en el qual se li va fer entrega del carnet de soci d'honor.

L'acte es va desenrotllar en un ambient de gran cordialitat, interessant-se el mestre pels fins i activitats de l'associació i mostrant un decidit suport a la iniciativa.